15-jarige krijgt levenslang

hamer

Een vijftienjarige jongen uit Engeland kreeg van de rechter het vonnis levenslang. Met hulp van zijn neef stak hij vorig jaar uit wraak het huis van zijn ex in brand nadat zij het uit had gemaakt. Zijn ex en haar zus overleefden de brand niet.

De actie was zorgvuldig voorbereid. Op internet had de jongen opgezocht hoe hij het beste een huis in brand kon steken. Vervolgens ging hij samen met zijn neef naar het huis van zijn ex, gooide benzine door de brievenbus en stak die aan. Op dat moment lagen het 15-jarige meisje en haar 21-jarige zus te slapen. De twee kwamen tijdens de brand om het leven.

De rechter vond de wraakactie onbegrijpelijk en veroordeelde de jongeman tot levenslang. Hij moet in ieder geval 23 jaar zitten voor hij een eventuele voorwaardelijke vrijlating mag aanvragen. Voor zijn neef geldt hetzelfde, hij moet in ieder geval 21 jaar vastzitten.

Bron: NOS Headlines

Lees ook:Miljonairsdochter pleegt moord voor een boek
Lees ook:Jongen krijgt taakstraf na poepen in drankje klasgenoot
Lees ook:Zweed maakt zus van 12 zwanger
Lees ook:Vuurtje voor de fun
Lees ook:Oudere mannen steken 16 jarige jongen dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>