Jonge producers krijgen kans bij SLAM!ACADEMY

Met de SLAM!Academy investeert SLAM!FM samen met Spinnin’ Records & Top Notch in jong talent. Jonge producers krijgen hierin alle kansen om succesvol te worden. In vier masterclasses krijgen zij tips en trucs van succesvolle DJ’s en producers! Afgelopen vrijdagavond op de borrel van Spinnin’ tijdens het Amsterdam Dance Event is de SLAM!Academy gelanceerd. Menno de Boer, Programmadirecteur van SLAM!, overhandigde voor deze gelegenheid het eerste officiële Academy-jacket aan een van werelds jongste DJ’s, Erik Arbores (1997).

De SLAM!ACADEMY is een van de eerste platforms waar jongeren kans krijgen hun talenten op verschillende niveaus van de muziek te ontwikkelen. Vooral voor de ambitieuze producer wil SLAM! een gidsrol vervullen. In vier masterclasses: ‘stageperformance’, ‘mediatraining’, ‘melody & sounds’ en ‘de perfecte beat’ krijgen de geselecteerde SLAM!Students tips en trucs van succesvolle dj’s en producers zoals Erik Arbores, Mightyfools, La Fuente en de SLAM! dj’s. De masterclasses worden via SLAM!TV ook beschikbaar gesteld voor een breder publiek.

Kijk alvast voor tips van bekende DJ’s op: www.slamfm.nl/academy.

Lees ook:Erik Arbores en Esmée Denters maken track voor dance4life
Lees ook:Erik Arbores nieuwe ambassadeur dance4lifde
Lees ook:Toprak Yalçiner en Erik Arbores naar Oeganda voor dance4life
Lees ook:Alleen Hardstyle op digitale radiozender SLAM!HARDSTYLE
Lees ook:Spinnin’ Records start dancekanaal op MyRadio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>