Student leeft in kuil na onvoldoendes

Je kunt je zwaar verrot voelen na het behalen van onvoldoendes voor tentamens. Een 22-jarige Chinese student werd in een kuil van 1,60 diep gevonden in een bos. De kuil had hij zelf gegraven en hij woonde er al twee weken. Hij durfde namelijk niet meer naar huis; hij schaamde zich diep voor zijn onvoldoendes. De vruchten in het bos hielden hem in leven. Zijn ouders heeft 'ie inmiddels weer gezien.

Lees ook:New Kids Nitro scoort platina status
Lees ook:Zeilmeisje vermist
Lees ook:Makers van New Kids werken aan speelfilm Bro’s Before Ho’s
Lees ook:Jongen valt in eigen kuil op vakantie
Lees ook:Voor 75 euro levend onder de grond

1 Reacties // Reageer

One thought on “Student leeft in kuil na onvoldoendes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>