FC Kuban Krasnodar – Feyenoord live bij RTL 7

Vanavond peelt Feyenoord de voorrondewedstrijd voor de Europa League tegen FC Kuban Krasnodar. Als Feyenoord deze eerste wedstrijd in de playoff-ronde wint en ook de return goed doorkomt, dan doen de Rotterdammers mee in de groepsfase van het prestigieuze Europese toernooi, dat op 19 september van start gaat.

FC Kuban Krasnodar is een van de oudste clubs uit Rusland. Vorig seizoen eindigen ze op de vijfde plek van de Russische ‘Eredivisie’. In de voorgaande kwalificatieronde schakelden ze het Schotse Motherwell uit met 1 – 0 (thuis) en 0 – 2 (uit).

Ook AZ komt ook uit in de playoffs van de Europa League. FC Utrecht en Vitesse sneuvelden eerder in de voorgaande kwalificatierondes. Vanaf de start van de groepsfase is de Europa League weer elke speelronde te volgen bij RTL 7, tot en met de finale op 14 mei in het Juventus-stadion in Turijn.

RTL 7, 17.45 – 20.00 uur

Lees ook:Wedstrijd Feyenoord tegen Sparta Praag op SBS6
Lees ook:Ajax vanavond in knock out-fase Europa League
Lees ook:Ajax, AZ, PSV en FC Twente vanavond in Europa League
Lees ook:Ajax in Boekarest naar laatste zestien Europa League…
Lees ook:Europa League-avond helaas zonder Nederlandse teams

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>