Wedstrijd Feyenoord tegen Sparta Praag op SBS6

SBS6 doet live verslag van de wedstrijd Sparta Praag – Feyenoord, een duel in de play-offs voor de groepsfase van de Europa League. Vanaf 19.25 uur is de wedstrijd te zien.

Het Europese avontuur gaat tot nu toe niet zonder horten of stoten voor de club uit Rotterdam. De eerste van de twee knock-outwedstrijden leverde thuis tegen Sparta Praag een zwaarbevochten gelijkspel op. Aanstaande donderdag wacht de Feyenoorders een zware klus in de return.

Na de uitschakeling door Dynamo Kiev in de voorronde van de Champions League, wacht de Rotterdammers een zware taak in de play-offs van de Europa League. Afgelopen donderdag speelde Feyenoord in eigen huis tegen Sparta Praag en keek bij rust al tegen een pijnlijke 2-0 achterstand aan. Dankzij treffers van Nelom en Achanbar werd de Rotterdamse strijdlust in de tweede helft toch nog beloond. Na het gelijkspel staat het team van Ronald Koeman aanstaande donderdag in de return voor een zware, maar niet onmogelijke opgave.

Hans Kraaij Jr. verzorgt de presentatie vanaf het veld en interviewt de spelers langs de lijn. Het commentaar komt van Leo Oldenburger.

Lees ook:FC Kuban Krasnodar – Feyenoord live bij RTL 7
Lees ook:Jong Oranje – Jong Slowakije – laatste hobbel naar het EK
Lees ook:Jong Oranje in twee wedstrijden naar het EK?
Lees ook:Europa League: kwartfinale voor AZ, FC Twente of PSV?
Lees ook:Spannende voetbaldag voor Blind, Maher en Wijnaldum

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wedstrijd Feyenoord tegen Sparta Praag op SBS6

  1. Apart

    Pfff nu wel??

      /   Reply  / 
  2. DaZzLe

    Tuurlijk nu wel sbs 6 ruikt wat geld daar moeten ze bij zijn! Hoop is zo groot dat Achahbar speelt. Praag ken niet aanpassen op hem want ze hebben geen beelden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>