Oranje kan kwalificatie voor WK in Brazilië afdwingen

Het Nederlands Elftal speelt komende week twee cruciale kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië volgend jaar. Oranje speelt vanavond in Talinn tegen Estland en op dinsdag 10 september in Andorra la Vella tegen de nationale ploeg van Andorra. Als Oranje beide wedstrijden wint kunnen de tickets voor Brazilië geboekt worden.

Bondscoach Louis van Gaal heeft alsnog Wesley Sneijder opgeroepen als vervanger van Georginio Wijnaldum. De vedette was in eerste instantie niet geselecteerd voor deze kwalificatiewedstrijden. PSV doelman Jeroen Zoet is de opvallendste nieuwkomer in de spelersgroep die door Louis van Gaal is opgeroepen voor het vervolg van de WK-kwalificatiereeks.

Jan Joost van Gangelen neemt de presentatie vanuit de studio in Amsterdam op zich. Ronald de Boer en Ruud Gullit zijn aanwezig als analisten. In Talinn en Andorra la Vella doet Hans Kraaij Jr. de interviews vanaf het veld en Leo Oldenburger voorziet de wedstrijden van commentaar.

Estland-Nederland, vrijdag 6 september vanaf 20.00 uur bij SBS6

Andorra-Nederland, dinsdag 10 september vanaf 20.00 uur bij SBS6

www.sbs6.nl/voetbal

Lees ook:Sluit Oranje kwalificatie ongeslagen af tegen Hongarije en Turkije
Lees ook:Oefenwedstrijden Oranje voor WK; vanavond tegen Ecuador
Lees ook:Oranje op zoek naar recordoverwinning tegen Roemenië
Lees ook:Nederland – Estland WK-kwalificatieduel live op tv
Lees ook:Oranje start vanavond WK-oefencampagne tegen Frankrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>