Sluit Oranje kwalificatie ongeslagen af tegen Hongarije en Turkije

Het Nederlands Elftal speelt de aankomende dagen de laatste kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië volgend jaar. Vanavond speelt Oranje in de Amsterdam Arena tegen Hongarije en op dinsdag 15 oktober in Istanbul tegen Turkije. Oranje is al gekwalificeerd. SBS6 doet live verslag van beide wedstrijden. De voorbeschouwingen van beide wedstrijden zijn respectievelijk vanaf 20.00 uur en 19.30 bij SBS6 te zien en de nabeschouwingen beginnen om 22.20 uur en 21.50.

Bij de Hongaren spelen de (oud-) eredivisionisten Balázs Dzsudzsák en Krisztián Németh. De aanvaller van Roda JC was dit seizoen al vier keer trefzeker in de competitie. Voor de Hongaren is de wedstrijd van groot belang. Momenteel staan zij tweede achter Oranje en liggen dus op koers voor een plek in de play-offs. Ook de Turken maken nog kans op de play-offs. Voor Dirk Kuyt wordt het een speciale wedstrijd tegen de Turken. Hij speelt in zijn eigen Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadium tegen een aantal teamgenoten.

Jan Joost van Gangelen neemt de presentatie vanuit de Amsterdam Arena en de studio in Amsterdam op zich. Ronald de Boer en Ruud Gullit zijn aanwezig als analisten. Vanuit de Amsterdam Arena en Istanbul doet Hans Kraaij Jr. de interviews vanaf het veld en Leo Oldenburger voorziet de wedstrijden van commentaar.

Nederland – Hongarije, vrijdag 11 oktober vanaf 20.00 uur bij SBS6
Turkije – Nederland, dinsdag 15 oktober vanaf 19.30 uur bij SBS6

www.sbs6.nl/voetbal

Lees ook:Oranje kan kwalificatie voor WK in Brazilië afdwingen
Lees ook:Oranje speelt oefenwedstrijd tegen Colombia
Lees ook:Oranje op zoek naar recordoverwinning tegen Roemenië
Lees ook:Oefenwedstrijden Oranje voor WK; vanavond tegen Ecuador
Lees ook:Oranje start vanavond WK-oefencampagne tegen Frankrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>