Nu al grote prijsverschillen officiële WK shirt Nederlands Elftal

Nog voordat het Nederlands elftal ook maar 1 keer in actie is geweest in Brazilië, ligt het WK shirt al in de uitverkoop. Uit onderzoek van PrijsCheck blijkt dat de winkeliers de prijzen flink omlaag gooien. Kort na de introductie van het nieuwe Nike shirt hielden veel winkeliers zich nog aan de adviesprijs. Inmiddels lijkt er een prijzenslag los te barsten waardoor de prijsverschillen enorm zijn geworden. Consumenten kunnen het officiële Nike shirt, met de retro uitstraling, al met fikse korting verkrijgen.

“De adviesprijs voor het WK-shirt is 85 euro, maar wij zien inmiddels aanbiedingen met kortingen tot 50%” zegt Roy Platje, eigenaar van prijsvergelijkingssite PrijsCheck.nl. De laagste prijs voor het officiële shirt is 42,48 euro op dit moment. “We vergelijken dagelijks de prijzen van meer dan 30 verkopers van het officiële Nederlands elftal shirt en zien dat de verkopers nu zenuwachtig gaan worden of ze niet met de voorraden blijven zitten. De prijzen beginnen echt snel te dalen. De gemiddelde prijs bij de 32 aanbieders is nu Euro 73,40″.

Let ook op nep
Tijdens het onderzoek stuitte men ook op mogelijk frauduleuze webshops. De prijs voor het shirt was soms slechts 24 euro. Platje hierover: “Als een prijs te mooi lijkt om waar te zijn is dat vaak ook zo. Kijk of de winkel aangesloten is bij Thuiswinkel.org en let op de teksten. Ga vooral ook op je gevoel af”. PrijsCheck zal het gehele WK de prijzen van de shirts blijven monitoren.

Lees ook:Oranje overleeft volgens bijna 30% groepsfase WK
Lees ook:Heineken Rugnummer-shirt verkrijgbaar; 500.000 shirtjes
Lees ook:Nederlanders zoeken naar Wesley Sneijder en minder naar juichpak
Lees ook:Anouk gaat internationaal met Nike
Lees ook:Gezocht: Ballenjongen (m/v) voor Nederlands Elftal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>