Bouwen studenten TU Eindhoven grootste Bierkrattenbrug?

Bierkrattenbrug Delft 2011

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) doet volgende week een recordpoging om de grootste bierkrattenbrug te bouwen. Studenten van de faculteit Bouwkunde zullen alles op alles zetten om het huidige record te verbreken. Het record staat momenteel op naam van TU Delft, met een overspanning van 15 meter.

Vanaf 10 september wordt er op het universiteitsterrein gestart met het bouwen van de Bierkrattenbrug. Op donderdag 13 september moet de brug gereed zijn.

De voorbereidingen en de bouw van de Bierkrattenbrug zijn te volgen via Facebook: www.facebook.com/bierkrattenbrug. Vanaf vandaag zal er iedere dag een update geplaatst worden. Beelden van de voorbereidingen en proefopstellingen van afgelopen maanden zijn ook te vinden op Facebook.

Lees ook:Grootste bierkrattenburg voor studenten TU/e
Lees ook:Dennis Weening en Nicolette Kluijver presenteren Expeditie Robinson
Lees ook:Meer dan 1100 leerlingen in Noordwijk doen recordpoging
Lees ook:Jongen springt van brug om stiekeme online sekstape
Lees ook:Politie houdt brugspringende jongeren in de gaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>