Unox-meisje Hester Winkel uit kleren voor Christine le Duc

Hester Winkel – die we dankzij de Nieuwjaarsduik in Scheveningen – kennen als het Unox-meisje, is uit de kleren gegaan voor Christine le Duc. Ze zal de aankomende tijd vaker gespot worden in lingerie…

Christine le Duc heeft, net als heel Nederland, een speurtocht op touw gezet naar de identiteit van het meisje op de voorpagina van de Telegraaf en Spits. Een opvallende verschijning die tijdens de Nieuwjaarsduik in Scheveningen gefotografeerd is.

Na een bericht op Facebook en Twitter dat Christine le Duc naar haar op zoek was, kwamen de reacties al snel binnen en nog diezelfde middag werd het meisje in kwestie, Hester Winkel, benaderd voor een fotoshoot.

Lees ook:Beelden Nieuwjaarsduik in Scheveningen
Lees ook:Even afkoelen
Lees ook:Klas wint kaartjes voor bad Teacher, 15-jarige winnaar geschorst
Lees ook:Russell Brand wil soepeler drugsbeleid
Lees ook:Nederlandse vrouwen helemaal into ‘kinky neukerij’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>