Hippe rugak in 27 verschillende kleuren

De rugzak Fjällräven Kånken is een echte wereldveroveraar. Mondiaal zijn er al meer dan drie miljoen van verkocht. Waarom? Het is de combinatie van vormgeving, functionaliteit, duurzaamheid, en wellicht de bijzondere geschiedenis. De rugzak heeft een robuuste uitstraling en een ultiem draagcomfort. Dat is te danken aan de rijke ervaring van het merk Fjällräven in zwerfsport en expedities.

Fjällräven Kånken (spreek uit ‘konken’) is gemaakt van Vinylon F: een waterafstotend, licht en duurzaam materiaal. Sinds kort is de rugzak verkrijgbaar in 27 kleuren en daardoor goed te combineren met elke outfit. Dat maakt opgeteld waarom zoveel mensen de wereld willen veroveren met deze kleurrijke rugzak.

De Zweed Åke Nordin, oprichter van Fjällräven, ontwikkelde de rugzak Kånken in 1978 in samenwerking met het ‘Svenska Scoutförbundet’. Alweer een hele tijd geleden. Onderzoek toonde aan dat steeds meer Zweedse jongeren scheef liepen vanwege zware schoudertassen. De lichtgewicht rugzak bood soelaas en werd een wereldhit. Sindsdien zijn er drie miljoen verkocht. En Zweden loopt rechtop.

Fjällräven Kånken is voorzien van:

  • een groot hoofdvak met grote openingen
  • twee zijzakken en een zak met rits aan de voorkant
  • handgrepen bovenaan en smalle, soepele schouderriemen
  • een zithoes in de zak achteraan
  • een logo dat dienst doet als reflector

Fjällräven Kånken is verkrijgbaar in 27 kleuren en verschillende maten bij de outdoorspecialist. Advieswinkelprijs € 59,95. Kijk voor meer informatie op www.fjallraven.nl.

Lees ook:Horloge Lexon met uniek design en in tien kleuren!
Lees ook:Vijftien miljoen WK-voetballen verkocht!
Lees ook:Meiden redden man van 150 kilo
Lees ook:Loterij: inzet eigen huis
Lees ook:Zoek je backpack? Overzicht handige tassen The North Face

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>