Cocktails met internationale allure in SkyLounge

Het is een absolute must dat een hotelbar haar eigen verhaal heeft omtrent haar cocktails. De SkyLounge Amsterdam van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is dan ook zeer trots om per augustus een geheel nieuwe cocktailkaart te introduceren. Een kaart die vanzelfsprekend is samengesteld door cocktailshaker Tarik Assaad en team.

Na zijn studie in Londen heeft Tarik 14 jaar lang gewerkt in de beste hotel bars, waaronder de Four Seasons in Damascus en Londen, evenals diverse high-end locaties in Mexico, Dubai en Californië.

Zijn reiservaring vormt dan ook de inspiratiebron voor dit zeer geraffineerde cocktailmenu, dat regelmatig wordt aangepast, gebaseerd op fruitsoorten en ingrediënten typisch voor het seizoen. Iedere SkyLounge cocktail op het speciale menu is een ‘signature’ cocktail en dus altijd exclusief en uitsluitend bereidt door de 5 gespecialiseerde cocktail-bartenders en de 3 topshakers die SkyLounge rijk is.

Daarnaast biedt SkyLounge de optie om te kiezen uit ruim 500 cocktails, waaronder echte klassiekers, die ieder met zorg geserveerd worden in een perfect passend glas en voorzien van uitsluitend de fraaiste details. Bovendien wordt in de keuken de basis gelegd voor vele cocktails, zoals huisgemaakte siropen en infusies. Vanzelfsprekend in samenspel met de meest exquise ingrediënten en uitsluitend premium dranksoorten. Beroemd zijn inmiddels de geliefde Mora Mora signatuur cocktail en de Chili Mango Martini. Tarik geeft overigens op aanvraag ook bijzondere cocktail workshops en is zelfs bereid om naast het menu ook een door jou zelf samengestelde cocktail te maken. Al met al geeft SkyLounge Amsterdam hiermee de hoofdstad nog meer internationale allure.

Dit in combinatie met het fantastische uitzicht over het centrum van Amsterdam en een royale keuze aan verfijnde hapjes en kleine gerechten, maakt een bezoek aan de ‘Best Hotelbar 2013 ’ een onvergetelijke, kosmopolitische ervaring.

www.amsterdam.doubletree.com
Oosterdoksstraat 4,1011 DK Amsterdam, Netherlands

Lees ook:Mixen met Mymuesli
Lees ook:Happy drinks zonder alcohol mét alcoholsmaak!
Lees ook:18 jaar? Tijd voor een feestje!
Lees ook:Adele krijgt wassenbeeld in Madam Tussauds
Lees ook:Slagroom wodka – Puschkin maakt ‘m zacht en zoet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cocktails met internationale allure in SkyLounge

  1. Lenny

    Leuke plek met vooral een mooi uitzicht over Amsterdam. Cocktails zijn verrukkelijk, maar ook prijzig. :)

    &Samhoud Streetfood beneden en iets verderop richting de Media Markt is ook een aanrader ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>