Stap op het schip!

Techniek marineStap eens op een marineschip en beland in de wereld der techniek. Jongeren met een technische achtergrond denken vaak niet aan een carrière bij de Koninklijke Marine wanneer ze een baan zoeken. Dat terwijl het werk op een marineschip vol zit met spannende en interessante technische snufjes.

Voor de technische jongeren onder ons die wel eens willen weten hoe het eraan toe gaat op een marineschip, is de site www.techniekbijdemarine.nl opgericht. Bij je bezoek aan de site stap je online in een marineschip dat op het punt staat aangevallen te worden.

Foto’s, filmpjes, tekeningen en uitleg van bemanningsleden laten zien welke techniek allemaal van pas komt wanneer een schip in zo’n soort situatie terecht komt. Er komt meer bij kijken dan je misschien denkt, vandaar dat de marine zeker een goede werkgever is voor technisch geschoolde jongeren.

Op de site vind je naast informatie over marinetechniek ook welke opleidingsmogelijkheden en functies er binnen de marine zijn.

Lees ook:Jongeren in de schoenen van Defensie
Lees ook:Technische studie wint aan populariteit bij jongeren
Lees ook:SUBS tien jaar!
Lees ook:Ehh..sorry?
Lees ook:Gers Pardoel in conflict met managers Dr. Media

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>