SUBS tien jaar!

Subs

Afbeelding: www.defensie.nl

Al jaren weet je het zeker, jij gaat later bij de marine. Maar een informatiedag bezoeken of een sollicitatie versturen? Dat kan helaas nog niet, te jong… Voor alle jongeren tussen de 12 en 17 jaar die zitten te smachten en te wachten tot ze bij de Koninklijke Marine kunnen is er SUBS. Die is er trouwens al een tijdje want dit jaar viert de jongerenclub van de Marine zijn tiende verjaardag!

Toen in 1999 bleek dat heel wat jongelui wel interesse hadden in een baan bij de Marine maar ze doodgewoon nog te jong waren om er iets mee te doen, werd SUBS opgericht. Zo bleven de jongeren op de hoogte en hadden ze toch het gevoel dat ze er een beetje bij zaten. Nu nog steeds. Voor veel meer geïnteresseerden zelfs want het ledenaantal is in de loop der tijd al verdrievoudigd.

SUBS heeft een eigen magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Daarin staan interviews en artikelen over mariniers en recente missies. Van dat magazine komt ter gelegenheid van hun verjaardag een speciale jubileum-uitgave. Nog een cadeautje: SUBS krijgt een nieuwe website.

Lid zijn van SUBS brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo blijken SUBS-leden een beter beeld te hebben van de Marine en de opleiding. Daarnaast is er een SUBS-kamp waar je heen kunt en krijg je een heuse SUBS-behandeling op de Marinedagen in Den Helder die ja vanaf je 15e mag bijwonen.

Bron: Youngmarketing.nl

Lees ook:Stap op het schip!
Lees ook:Red Ribbon Rock deel 2!
Lees ook:18 jaar? Tijd voor een feestje!
Lees ook:Jeugd kent rechten en plichten bij vakantiewerk niet
Lees ook:Shoppenblog test nieuwe The Master Perfumer herengeuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>