Maatschappelijke stage op Hyves

De maatschappelijke stage. Je hebt er vast wel eens iets over gehoord. Misschien heb je zelfs al eens zo’n stage gelopen. Staatssecretaris van Bijsterveldt van onderwijs wil graag zoveel mogelijk scholieren aan een maatschappelijke stage helpen. Scholieren zelf mogen hun ei aan haar kwijt, op Hyves.

De minister is op zoek naar de mening van de scholieren over de invoering van de maatschappelijke stage. Vandaar dat er per 30 maart een nieuwe hyvespagina bij is die helemaal in het teken staat van de maatschappelijke stage.

Er kunnen ervaringen worden gedeeld, zowel door leerkrachten als door leerlingen zelf. Daarnaast is het een manier om je mening te uiten over de stage. Via een krabbel kun jij laten weten wat je ervan vindt. Van Bijsterveldt zegt ‘uit te kijken naar al die krabbels’, dus houd je niet in!

Bron: Blik op Nieuws

Lees ook:Handen uit de mouwen in het nieuwe schooljaar
Lees ook:Politiek wil maatschappelijke stage wegbezuinigingen
Lees ook:Stage bij de daklozen
Lees ook:Scholen krijgen eigen stagebureau
Lees ook:Chinees op school, zin of onzin?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>