Froeks maakt eigen jongerensoap

cameraDe Friese jongerenzender Froeks is klaar voor hun grote project. Alle jongeren die bij de zender werken zullen zich binnenkort in gaan zetten voor hun eigen jongerensoap.

Ze hebben nog even voorbereidingstijd want in september willen ze beginnen met de opnames. Er komen tien afleveringen van elk vijf minuten. Deze worden geheel door de jongeren geschreven, gefilmd, gemonteerd. De totale productie ligt dus in handen van de werkzame jongeren bij Froeks.tv. De 27-jarige regisseur Mirjam de With is eindverantwoordelijk en zal de opnames coördineren. Onder begeleiding van professionals uit de film- en soapwereld gaan ze proberen er iets moois van te maken.

Lijkt het jou nou wat om ook mee te denken aan de soapserie of misschien heb je altijd al in een soap willen spelen! Kijk dan eens op Froeks.tv want daar wordt je uitgedaagd mee te helpen aan het project. Ze kunnen wel wat hulp gebruiken dus ben je tussen de 15 en 25 jaar, laat dan iets horen!

Bron: Bright.nl

Lees ook:Laat je videobeelden voor een prikkie professioneel monteren
Lees ook:Kunstbende zoekt nieuw talent!
Lees ook:Ready. Set. Action!
Lees ook:Jongeren willen geen trucker meer worden
Lees ook:Proef met wijkscholen voor probleemjongeren is een succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>