Nieuwe ontwikkelingen in vermissingszaak Willeke Dost

Achttien jaar na de verdwijning van het destijds 15-jarige meisje Willeke Dost uit Koekange zit er eindelijk schot in de zaak. De politie Drenthe meldde vandaag dat er twee verdachten zijn opgepakt. Het gaat om haar 66-jarige pleegmoeder en 32-jarige pleegbroer.

In 1992 verdween de vijftienjarige Willeke Dost van de aardbodem. Politie richtte zich destijds op de verdwijningszaak maar het meisje werd nooit gevonden. Nu, achttien jaar later zijn de twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing.

Politie hield zich destijds wel bezig met de zaak maar enkel als vermissing, niet als mogelijk misdrijf. Vandaar dat andere zaken op dat moment voorrang kregen. Inmiddels zijn er wel aanwijzingen dat het om een ernstig misdrijf gaat.

De boerderij en omliggend terrein van de pleegouders zijn daarom afgesloten en worden met een grondradar aandachtig onderzocht. Volgens de politie is het goed mogelijk dat het lichaam van het meisje in de grond bij de woning begraven is. Het onderzoek kan een paar dagen duren.

Bron: NU.nl

Lees ook:Nieuwe zoektocht Willeke Dost
Lees ook:Vermiste Italiaanse (15) vermoord door oom
Lees ook:Meer jongens opgepakt in verkrachtingszaak
Lees ook:Vera de Vries (14) vermist
Lees ook:Verdachte tienermoord Bodenfelde opgepakt

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe ontwikkelingen in vermissingszaak Willeke Dost

  1. Pingback: Nieuwe zoektocht Willeke Dost | Jongeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>