Treindrama in Spanje kost twaalf jongeren het leven

treinIn de Spaanse badplaats Castelldefels overleden gisteravond twaalf jongeren door een treinongeval. Veertien raakten ernstig gewond. De groep jongeren stak het spoor over op een verboden, onbeveiligde plek waarop een trein hen overreed.

Een grote groep mensen kwam met de trein uit Barcelona aan op het station Castelldefels-Playa. De jongeren waren op weg naar een dichtstbijzijnd strand waar die avond een groot feest zou worden gehouden met vuurwerk en vreugdevuren. Op een vrouw van 40 jaar na waren alle slachtoffers onder de 29 jaar.

De jongeren kozen de gevaarlijke oversteekplaats vanwege gedrang bij de oversteektunnel waar de treinreizigers officieel doorheen zouden moeten lopen. Net wanneer de groep overstak kwam de hogesnelheidstrein van Alicante naar Barcelona eraan en greep de groep overstekers. Een enorm bloedbad was het gevolg.

De trein reed 139 kilometer per uur waar hij 150 mocht. De machinist werd gecontroleerd op alcoholgebruik maar bleek niet te hebben gedronken. Hij verkeert in een shock.

Bron: Volkskrant

Lees ook:Trein rijdt graffitispuiters aan: twee doden
Lees ook:Vernielzuchtige jongeren in gevecht met politie
Lees ook:Jongeren slopen trein
Lees ook:Man schiet op jongeren
Lees ook:Met Your World naar Barcelona

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Treindrama in Spanje kost twaalf jongeren het leven

  1. Micha

    hij reed 139 waar hij 150 mocht en word gecontroleerd op alcohol? :S
    hij rijd te langzaam dus wat is het probleem ooit :S

      /   Reply  / 
  2. beste online casinos

    Er is geen probleem, wat dus betekend dat de jongeren niet goed uit hebben gekeken en de treinconducteur hier niks aan kon doen, ik voel met die conducteur mee, lijkt me niet prettig om dit mee te maken, en ook natuurlijk erg voor die jongeren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>