Ralf Mackenbach wil met jou naar première Footloose 

Foto: William Rutten

Ralf Mackenbach wil aanstaande donderdag met jou naar de première van Footloose. Maar liefst 25 fans mogen samen met een gast naar het feest.

Ralph vertelt wat je moet doen. “Na de succesvolle Social Media première van Nicolette van Dam voor de hilarische film “Bridesmaids” mag ik als tweede zo’n première in Nederland organiseren dit keer van de geweldige dansfilm Footloose. Ik verheug me erop dat ik samen met mijn volgers en fans deze première mag meemaken.

Er is wel een hele ludieke voorwaarde voor deelname aan dit unieke evenement. Het zou namelijk super zijn als mijn fans en volgers een foto sturen van zichzelf in hun favoriete uitgaans outfit, terwijl ze hun beste dance move laten zien. De leukste 25 inzendingen mogen samen met een gast in deze feestelijke kleding dan naar de première komen. Ik zal dan natuurlijk hetzelfde doen. Mail deze foto’s naar [email protected].”

Lees ook:CoolCat geeft vakantie aan Costa Brava weg
Lees ook:Win Footloose prijzen @Jongerenblog
Lees ook:Filemon Wesselink gaat De Overnachting presenteren
Lees ook:Tattoo actie Halloween Fright Nights succesvol
Lees ook:Spiderman ontmoeten in Disneyland Parijs

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ralf Mackenbach wil met jou naar première Footloose 

  1. Eline

    Superleuke actie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>