Line-up Out of Control in Walibi Holland bekend

Walibi Holland organiseert op zaterdag 13 juli de tweede editie van het dance event Out of Control. De line-up voor deze avond bestaat uit Mr. POLSKA, Billy The Kit, Yellow Claw en de avondploeg van SLAM!FM. De dag wordt afgesloten met een vuurwerkshow.

Tijdens Out of Control kunnen jongeren genieten van een combinatie van attracties, dance en entertainment. Op zaterdag 13 juli hebben bezoekers vanaf 10.00 uur tot 23.00 uur toegang tot alle attracties van Walibi Holland. Vanaf 18.00 uur tot 23.00 uur vindt het dance event Out of Control plaats.

Meer informatie en tickets: www.walibi.nl.

Lees ook:Yes-R feat. DJ Alvita maken line-up Out of Control compleet
Lees ook:Game On! Hét nieuwe game event van Walibi Holland
Lees ook:Dj Alvaro complementeert line-up Out of Control
Lees ook:Alle Mario’s verzamelen in Walibi Holland!
Lees ook:Release Xpress van dj Erik Arbores in Walibi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>