Alle Mario’s verzamelen in Walibi Holland!

Walibi Holland staat op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli volledig in het teken van games. De reden hiervoor is het 2-daagse game festival Game On! Alle bezoekers die als het game icoon Mario naar het park komen op 19 of 20 juli krijgen gratis entree tot het attractiepark.

Mariorace
Bezoekers van het game festival Game On! ontvangen op 19 en 20 juli gratis entree wanneer ze als Mario attractiepark Walibi Holland bezoeken. Bij het dragen van een rode pet, een blauwe overal én een snor ontvangen de bezoekers hun entreeticket voor het festival gratis. Op de kartbaan kunnen ze geheel in stijl karten. Om 13.00 uur verzamelen alle Mario’s zich bij de kartbaan voor de grote race. De winnaar ontvangt een jaarabonnement voor Walibi Holland.

Game On!
Het festival Game On! wordt op 19 en 20 juli in attractiepark Walibi Holland gehouden. Tijdens Game On! kunnen bezoekers twee dagen lang genieten van de nieuwste games, maar ook games uit de oude doos ontbreken niet op het festival. Daarnaast vinden er racecompetities plaats en kunnen bezoekers op de foto met hun favoriete gamecharacters. Naast alle games die gespeeld kunnen worden vindt er ook een dansshow met de dansers van het populaire tv-programma ‘So You Think You Can Dance’ plaats. Na de show vinden er meet & greets plaats met de dansers. Ook kunnen bezoekers zelf meedansen met de game ‘Just Dance 4’. Als klap op de vuurpijl worden de avonden afgesloten met een vuurwerkshow.

Het attractiepark is tijdens Game On! van 10.00 uur tot 23.00 uur geopend. Bezoekers hebben naast alle activiteiten van het game event de hele dag toegang tot alle attracties van Walibi Holland.

Voor meer informatie en de actievoorwaarden: www.walibi.nl/mario.

Lees ook:Game On! Hét nieuwe game event van Walibi Holland
Lees ook:Dj Alvaro complementeert line-up Out of Control
Lees ook:Line-up Out of Control in Walibi Holland bekend
Lees ook:Yes-R feat. DJ Alvita maken line-up Out of Control compleet
Lees ook:Release Xpress van dj Erik Arbores in Walibi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>