Verslag van Paaspop festival bij BNN

Foto: BNNTrek je heuptasje uit het stof en check of je tent de winter heeft overleeft, want het festivalseizoen gaat weer van start! Kersverse BNN’er Jan Versteegh is dit paasweekend afgereist naar het Brabantse Schijndel om verslag te doen van de opener van het festivalseizoen 2014: Paaspop. Bij BNN zie je de optredens van onder andere The Kaiser Chiefs, Triggerfinger, De Jeugd van Tegenwoording en Jett Rebel. Jan ontmoet de festivalgangers en duikt backstage voor interviews met de beste artiesten.

Naast alle topartiesten van nationale en internationale bodem kan er gelachen worden met Javier Guzman, Hans Teeuwen & The Painkillers en vele anderen in het theater. Jan heeft het enorm naar zijn zin gehad: “In een tentje slapen, een tijdsplanning maken van wat je wilt zien en even het vakantiegevoel ervaren. Het festivalseizoen is heel hard afgetrapt op Paaspop!”

BNN presents: Paaspop is op zaterdag 26 april om 00.10 uur te zien bij BNN op 3.

Lees ook:Braboneger Steven Brunswijk hit op internet (video’s)
Lees ook:Veronica = festivals deze zomer
Lees ook:538 presenteert awardparty voor kerst 538JingleBall
Lees ook:Flikken Maastricht start vanavond!
Lees ook:Stef is De Beste Singer-Songwriter van Nederland 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>