2 Movie Pack: The Devil Wears Prada en Eat Pray Love

duopack_devilwearsprada_eatprayloveZe zitten sinds kort samen in één DVD-box: de populaire titels The Devil Wears Prada en Eat Pray Love. Blogger Irene Groenink heeft de 2 Movie Pack in huis en vertelt je er meer over. Lees dus gauw verder!

The Devil Wears Prada – Het verhaal
Als assistente van de gevreesde en veeleisende New Yorkse moderedactrice Miranda Priestly (Meryl Streep) heeft Andy Sachs (Anne Hathaway) een baan waar een miljoen vrouwen een moord voor zouden doen. Helaas blijkt deze baan als Miranda’s voetveeg voor Andy minder hemels dan gedacht..

Eat Pray Love – Het verhaal
Liz Gilbert (Julia Roberts) gelooft dat er meer is in het leven dan een man, een huis en een carrière en neemt een radicale stap: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Tijdens haar zoektocht naar zichzelf komt ze terecht in Italië, India en Bali. In Italië leert ze wat goed eten is, in India ontdekt ze de kracht van meditatie en op Bali ontmoet ze haar grote liefde.

2 Movie Pack – Mening
Tsja, hoe kan ik, als vrouw zijnde, nou niét enthousiast zijn over deze combinatie DVD’s. Volgens mij heeft iedere vrouw The Devil Wears Prada minimaal vijf (of zes, of zeven, of..) keer gezien omdat ‘ie zo grappig is en Eat Pray Love is misschien een ietsiepietsie beetje minder bekend, maar is minstens zo leuk. Niet perse een grappig verhaal, maar eerder een prachtig verhaal waarin iedere vrouw wel iéts van zichzelf zal herkennen. Haal die doos met tissues maar alvast tevoorschijn!

2 Movie Pack – Prijsinformatie
Staat er binnenkort een filmavond op de planning? Surf dan héél snel naar bol.com en bestel de DVD-box voor (maar) €14,99. Veel kijkplezier!
Klik om meteen te bestellen: Devil Wears Prada/Eat Pray Love

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:2 Movie Pack: Notting Hill en My Best Friend’s Wedding
Lees ook:Twintig nummers om in de stemming te komen
Lees ook:Win The Last Exorcism: God Asks, the Devil Commands
Lees ook:Andy van der Meijde scheidsrechter WK in Lingerie
Lees ook:Ja, ik wil…een dolfijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>