Leonard Boyarsky en Julian Love signeren Diablo III

De twee grote mannen achter de succesvolle PC-game ‘Diablo III’, Leonard Boyarsky (Lead World Designer) en Julian Love (Lead Technical Artist), komen op dinsdag 15 mei naar de Game Mania Store in Hilversum voor een signeersessie. Op deze dag komt ook de derde versie van deze gamereeks uit.

In ‘Diablo III’ strijd je tegen de strijdkrachten van de Burning Hells met nieuwe “character classes” zoals de buitenwereldse Witch Doctor, of met opnieuw uitgevonden krijgers uit eerdere Diablo-games, zoals de Barbarian. Gebruik de omgeving als je wapen: zet vallen op, gebruik vernietigbare objecten tegen je vijanden en gebruik obstakels in je voordeel. Dit kan je ook samen doen met vrienden in de coöperatieve multiplayer-modus.

Boyarsky en Love ontwikkelden ‘Diablo III’ in opdracht van Blizzard Entertainment. De game werd reeds in 2008 aangekondigd. De signeersessie begint om 16.30 uur en de eerste honderd fans die de game kopen en laten signeren, krijgen ook nog een exclusieve goodiebag vol met Diablo-spullen.

Game Mania Hilversum, Kerkstraat 15, Hilversum

Lees ook:Gratis gameconsoles bij opening Game Mania Ridderkerk
Lees ook:Kruip in de huid van Ninja-legende Naruto Uzumaki
Lees ook:Call of Duty Modern Warfare 3 komt er aan (UPDATE)
Lees ook:Release Call of Duty Modern Warfare 3 succes
Lees ook:PlayStation 2-console van de markt; Game Mania blijft verkopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>