Logitech introduceert mechanisch gaming-toetsenbord

Logitech introduceert een nieuwe aanvulling op de G-serie-lijn van gaming-producten: het Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard. Dankzij het ontwerp van het G710+ Mechanical Gaming Keyboard kunnen gebruikers zich volledig focussen op het gamen. Het toetsenbord is getest en aangepast aan de wensen van de gamer en zorgt voor minimale afleiding, snelle respons en volledige controle tijdens het gamen.

“Het Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard is ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van de gamer te voldoen”, zegt Mark Starrett, senior global product manager bij Logitech. “We hebben dit toetsenbord getest met professionele gamers, partners, uitgevers en de alledaagse gamer zoals jij en ik, om ervoor te zorgen dat we een mechanisch gaming-toetsenbord zullen leveren dat ieders verwachtingen overtreft.”

Snelle commando-invoer
De mechanische toetsen van het Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard zorgen voor een gaming-grade responsiviteit, hebben een reactiesterkte van 45g, een afstand van 4 mm en zijn geoptimaliseerd voor het snel invoeren van commando’s. Daarnaast beschikken de ‘non-clicking’-toetsen over een ingebouwde dempingring, die het geluid van de toetsaanslagen vermindert zonder dat het de responsiviteit beïnvloedt. Het G710+ Mechanical Gaming Keyboard is uitgebreid getest om de duurzaamheid van het toetsenbord te garanderen. De toetsen gaan zo’n vijftig miljoen toetsaanslagen mee.

LED-verlichting
Het volledige toetsenbord is verlicht door middel van wit LED-licht dat kan worden aangepast op basis van vier helderheidniveau’s en tevens kan worden uitgeschakeld. Voor een betere zichtbaarheid van de WASD- en pijltoetsen kan de helderheid van deze toetsen afzonderlijk van de rest van het toetsenbord worden aangepast.

Compatibel met Windows
Met behulp van de geüpdate Logitech Gaming Software is het mogelijk complexe macro’s of Lua gaming scripts aan de G-toetsen toe te kennen tot 18 individuele functies per game. Dit kan zowel vooraf als tijdens het gamen worden gedaan. Daarnaast beschikken alle 110 toetsen over anti-ghosting en 26-key rollover om complexe toetscommando’s met precisie uit te voeren. Het Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard is compatibel met Microsoft Windows 8, Windows 7 en Windows Vista.

Het Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard is naar verwachting vanaf begin december 2012 beschikbaar, voor een adviesprijs van 149,99 euro. Het toetsenbord is voor te bestellen op www.logitech.com.

Lees ook:Logitech introduceert afwasbaar toetsenbord K310
Lees ook:Muis met 20 knoppen zorgt voor controle tijdens gamen
Lees ook:Logitech introduceert toetsenbord op zonne-energie iPad
Lees ook:Kleurrijke toetsenbord-folio’s van Logitech voor iPad
Lees ook:Logitech introduceert Ultrathin Keyboard mini voor iPad mini

1 Reacties // Reageer

One thought on “Logitech introduceert mechanisch gaming-toetsenbord

  1. Jaap

    Mooi toetsenbord.. die wil ik ook wel kopen! Word een dure maand zo .. ik wil ook nog een HTC One X kopen…sinterklaas krijgt het druk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>