Jonge meiden steeds vaker onder het mes

Je zou kunnen zeggen dat die programma's op de televisie het veroorzaken. Het is in ieder geval wel zo dat steeds meer jonge meiden aan cosmetische chirurgie doen, zo stond vandaag in de Metro. De borstvergroting is erg populair en jongeren nemen graag het risico om er mooier (?) uit te zien. Toch gaat het minder vaak goed dan gedacht wordt.

De privé klinieken zijn ook niet altijd betrouwbaar. Denk maar aan die 21-jarige studente die vorige maand overleed bij een liposuctiebehandeling; een vrij simpele ingreep, aldus chirurgen. Er is ook een risico dat het er nog erger uitziet dan eerst.

Jezelf eventjes veranderen van de buitenkant is ook niet gratis. Een ingreep kost toch al snel duizenden euro's, maar daar sparen de jongeren graag voor. Voor een borstvergroting betaal je rond de 3700 euro. Wil je graag een borstvergroting? Dan kun je hier meer informatie krijgen.

Lees ook:Student verdient ruim 300 euro met zorgverzekering
Lees ook:Als nieuw!
Lees ook:Boomchirurg zaagt bijna zijn hoofd eraf
Lees ook:Man wil van één penis af
Lees ook:Nieuwe borsten op je zestiende veel te vroeg

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jonge meiden steeds vaker onder het mes

  1. Schaap

    wie mooi wil zijn… gaat soms dood.

      /   Reply  / 
  2. Dj-Chris

    En dan heb je er niet meer zoveel aan :p

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>