Videoclips checken op het Rembrandtplein

Het hangt er hoor, een gigantisch scherm (de grootste van Europa) op het Rembrandtplein in Amsterdam. Vanaf vandaag kun je er filmpjes over cultuur, kunst en goede doelen op bekijken. Binnenkort komen de commercials eraan want er moet ook geld verdiend worden. Interactief is het nu al; je kunt filmpjes up-en downloaden als je (toevallig) langsloopt. Vraag me niet hoe, maar het schijnt te kunnen. Als het aan het stadsdeel had gelegen was het scherm er nooit gekomen omdat het veel te lelijk en te groot is.

Aldus het stadsdeel Amsterdam-Centrum en de Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad. Als het stadsdeel geen vergunning had gegeven had het videoscherm er niet gehangen, maar vanwege een paar grote fouten hangt het er toch. De politie vindt het scherm in ieder geval wel handig, die kan in noodgevallen berichten plaatsen.

Lees ook:Positieve filmpjes moeten agressie verminderen
Lees ook:Arrestaties om cartoon-demonstratie Utrecht
Lees ook:Dagelijkse dosis lol met Zo. bij Veronica
Lees ook:Student komt €480,- tekort voor kamer
Lees ook:Amsterdamse studenten oververmoeid?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>