Leegloop jury The Voice of Holland; coach VanVelzen stopt

Na drie bijzonder succesvolle seizoenen van het RTL 4-programma ‘The voice of Holland’, heeft VanVelzen besloten om het stokje over te dragen aan een nieuwe coach. Hierdoor neemt hij het aankomende, vierde seizoen niet meer plaats in de bekende rode draaistoelen.

VanVelzen blikt tevreden terug: “Ik ben zeer trots op wat ‘The voice of Holland’ inmiddels is: een prachtige springplank voor talent en een vermakelijk maar serieus muziekprogramma. De muzikale en emotionele roller coaster heeft mij heel veel gebracht, en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Ik kan dan ook alle collega’s aanraden plaats te nemen in de rode stoelen als zij de kans krijgen, maar tegelijkertijd ben ik toe aan een nieuwe creatieve uitdaging. Het maken van TV is mij erg goed bevallen en smaakt naar meer, daar gaan we komend jaar over nadenken, maar mijn grootste passie blijft het maken van muziek.”

Ben Saunders werd onder de vleugels van zijn coach VanVelzen de allereerste winnaar van ‘The voice of Holland’: “Ik heb heel veel voldoening gehaald uit het coachen van de talenten, maar dat is ook een zeer arbeidsintensief proces. In april hoop ik voor de tweede keer vader te worden en in het najaar komt er een reprise van ‘The Rush Of Life’-theatertour, daar wil ik mij nu volledig op concentreren, ik voel dat het tijd is om het stokje over te dragen.”

VanVelzen is niet de enige coach die in seizoen 4 niet meer in de draaiende stoel te zien zal zijn, ook Nick & Simon stoppen met het programma. Er is dus sprake van leegloop bij The Voice of Holland.

Lees ook:The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf
Lees ook:Angela Groothuizen: dit is haar laatste TVOH-seizoen
Lees ook:Teams The Voice of Holland tegelijk in actie
Lees ook:Ilse DeLange in jury The Voice? Marco Borsato juicht het toe
Lees ook:TVOH derde seizoen start vanavond met Trijntje Oosterhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>