Cheat On Me: alles is geoorloofd in show Jan Kooijman

Jan Kooijman is vanaf vanavond op RTL 5 te zien met de nieuwe show ‘Cheat On Me’. Tien koppels stellen in dit programma hun relatie maximaal op de proef. Niemand weet van elkaar wie in het dagelijks leven een echt stel vormt.

Onder toeziend oog van Jan Kooijman doen de kandidaten er alles aan om hun echte liefdespartner geheim te houden. De enige manier om niet ontdekt te worden is schaamteloos aanpappen met een ander, onder het oog van de echte partner die niet kan ingrijpen als hij of zij grensoverschrijdend te werk gaat bij het misleiden en verleiden.

In een luxe villa in het zonovergoten Thailand worden alle mannen en vrouwen steeds aan nieuwe partners gekoppeld om zo de andere deelnemers om de tuin te leiden. Tijdens het volbrengen van de opdrachten kan het er verhit aan toe gaan, want alles is geoorloofd. Sensuele blikken, zoenen of nóg intiemer contact, maar ook afstoten, ruzies en tranen kunnen onderdeel zijn van het spel.

Wie hoort nou bij wie en hoe ver gaan de kandidaten om hun tegenstanders te overtuigen van de liefde voor hun fake lovers? Het stel dat het beste in staat is om de rest te misleiden, gaat naar huis met 35.000 euro. Elke aflevering moet telkens één echt koppel worden geraden dat vervolgens het programma moet verlaten.

‘Cheat On Me’, wekelijks vanaf vanavond iedere maandag, tussen 20.30 uur en 22.00 uur bij RTL 5.

Lees ook:Gamers in de rij voor Call of Duty Modern Warfare 2
Lees ook:Holland’s Next Topmodel!
Lees ook:The Voice of Holland terug op radio met Barry Paf
Lees ook:Ik Hou Van Holland weer terug met nieuwe afleveringen
Lees ook:InsideGamer weer terug; BN’ers vol lof over GTA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>