StartUp: serie over jonge zelfstandigen van BNN

Foto: Otto van den Toorn

Foto: Otto van den Toorn

‘Welkom in de echte wereld, popje’. Vanaf vandaag geeft BNN de avond op Nederland 3 een kickstart met StartUp. In deze serie over jonge mensen met grote dromen, probeert Sterre de Vries (Sarah Bannier) startende bedrijfjes betaalbaar onderdak te geven.

Haar vader Bert (Daniël Boissevain) geeft haar een oud pand in beheer, maar heeft grote twijfels bij haar optimistische kijk op de wereld om haar heen. Want waar de één als ideaal heeft mensen bijeen te brengen in een inspirerende omgeving, gaat de ander over lijken om zijn doel te bereiken.

De StartUp’ers beginnen allemaal aan het avontuur van hun leven; eigen baas zijn. Maar weten zij hun kansen te benutten en de juiste keuzes te maken? Bijgestaan door vrienden en gedwarsboomd door vijanden bewandelen zij hun eigen weg. Op deze ontdekkingstocht krijgen ze te maken met liefde en jaloezie, successen en tegenslagen.

Maak kennis met de cast op startup.bnn.nl, vind er backstage reports en doe mee aan prijsvragen.

StartUp is elke werkdag om 19.30 uur te zien op Nederland 3.

Lees ook:Kiezen is een kwaal: deel 2
Lees ook:Veelbelovend! Deel 2: Hobbels op de weg
Lees ook:Kiezen kun je leren
Lees ook:Jomanda vervolgd voor dood Millecam
Lees ook:Jan Kooijman op reis met mensen die dwangstoornis hebben

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>