Marc en Alex weer in Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan

Rob en zijn moederNog maagd zijn terwijl je de ‘gemiddelde’ leeftijd van 17 jaar ver bent gepasseerd, is een groot taboe. Voor sommigen is het de realiteit, omdat ze het moeilijk vinden om de geschikte partner voor dit bijzondere moment te vinden of bewust wachten tot de huwelijksnacht. Voor anderen is het er tot nu toe gewoon nog nooit van gekomen. In het programma ‘Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan’ wordt dit taboe doorbroken en worden maagden tussen de 20 en 50 jaar gevolgd die toe zijn aan het moment om ontmaagd te worden. Vanavond start het tweede seizoen.

In deze nieuwe reeks wordt kennisgemaakt met nieuwe maagden én keert een aantal oude bekenden terug. Een nieuw gezicht is de 31-jarige Rob. De belangrijkste vrouw in zijn leven is zijn moeder, met wie hij veel tijd doorbrengt. Een vriendin heeft hij nog nooit gehad. Rob gaat in ‘Ik Het HET Nog Nooit Gedaan’ ontdekken of hij de hulp van zijn moeder daadwerkelijk nodig heeft bij de zoektocht naar een vriendin. Ook maakt de kijker kennis met de 22-jarige lesbische Melissa, die nog nooit een relatie met een vrouw heeft gehad. Dit lijkt in haar eigen woonplaats niet te lukken, dus besluit ze de lesbische scene in Amsterdam in te duiken.

Paardenliefhebber Marc zag in het eerste seizoen in Linda zijn grote liefde. Dat liep anders, maar inmiddels is hij klaar om opnieuw te daten. Volgend jaar wordt hij 50 en wil voor die tijd ontmaagd worden. Hij zoekt het dit keer over de grens en reist af naar België om te ontdekken of hij daar meer kans maakt op de ware liefde. Het liefst één die ook van paarden houdt. Ook maagd Alex, die vorig seizoen samen met zijn vriend Wasim het liefdespad betrad, heeft zijn doel nog niet bereikt. Nu organiseert hij voor zijn 25e verjaardag een feest en zet alles op alles om op die avond ontmaagd te worden.

Deze en andere maagden worden acht weken lang gevolgd in hun poging hun maagdelijkheid te verliezen. Voor de een blijkt dit wat lastiger dan voor de ander.

Onze blogger Chantal Bolleman heeft de eerste aflevering al gezien. Klik hier om te lezen wat ze er van vond.

Vanavond om 21.30 uur bij RTL5.

Lees ook:Maagden worden gevolgd in ‘Ik heb het nog nooit gedaan’
Lees ook:Jongerenblog kijkt ‘Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan’
Lees ook:Ashton Kutcher vanavond in Two and a Half Men te zien
Lees ook:‘Coole moeder’ krijgt 30 jaar
Lees ook:Dochter (19) mept moeder ziekenhuis in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>