Dronken leraar grijpt kont leerlinge

http://www.ksdk.com/genthumb.ashx?e=15&w=300&h=225&i=/assetpool/images/06523171242_johnson300.jpgDe 55-jarige leraar Sterling Johnson uit St. Louis in de Verenigde Staten heeft door maandagochtend stomdronken op school te verschijnen, zijn 22-jarige loopbaan verpest. Hij maakte namelijk seksistische opmerkingen tegen een leerlinge, greep een ander (13 jaar) bij de kont en probeerde met zijn hand tussen haar benen te komen. Maar het werd nog erger..

Hij wilde namelijk dat een andere leerling een fles cognac op ging
halen die hij in zijn auto had laten liggen. En voordat het nog erger werd arriveerde een gealarmeerde moeder
van één van de leerlingen in de klas. Het hoofd van de school heeft hem meteen weggestuurd. Later kwam Johnson weer terug, waarna de politie hem stond op te wachten.

Volgens een moeder was het niet de eerste keer dat Johnson dronken was. Hij zou een voorwaardelijke veroordeling hebben. Hij zal hoogstwaarschijnlijk worden ontslagen, en worden aangeklaagd voor mishandeling. Dat ze er nog over twijfelen om hem te ontslaan?

Lees ook:Lerares geeft leerling pak slaag
Lees ook:Zoon bedreigt moeder met zwaard
Lees ook:Jongen huurt huurmoordenaar in voor ouders
Lees ook:Leerlingen trekken zich af in klas
Lees ook:Jongen mag in een rok naar school

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dronken leraar grijpt kont leerlinge

  1. Merel

    Wat een vies mannetje. Oprah had donderdag een hele aflevering over hoe slecht het gaat met het Amerikaanse onderwijs. Ja, met dronken pedo’s voor de klas wel ja.

      /   Reply  / 
  2. Nele

    Het komt niet alleen in Amerika voor dat er dronken leerkrachten zijn, kom maar eens bij mij op school kijken, je zou je nogal verbazen!

      /   Reply  / 
  3. Mart

    welke school?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>