Jonge zwangere vrouw (19) doodgestoken en verbrand

Nikitta Grender, 19 jaar en hoogzwanger. Zaterdagochtend troffen brandweermannen haar lichaam aan in haar slaapkamer. De jonge vrouw uit Newport (Groot-Brittannië) was neergestoken en verbrand. De jongedame woonde samen met haar vriend in een appartement in Newport. Ze had de droom model te worden. Ze was zwanger en zou over twee weken bevallen. Zo ver mocht het helaas niet komen. Vrijdagnacht kwam op brute wijze een einde aan haar leven.

Zaterdag rond 8 uur ‘s ochtends trof de brandweer haar lichaam aan terwijl ze de brand blusten die woedde in het appartement waar zij en haar vriend sinds eind 2010 woonden. Grenders vriend was niet thuis toen de brand uitbrak. Uit autopsie bleek dat de brand niet de reden van haar dood was, ze bleek neer te zijn gestoken.

Over wat er zich precies heeft afgespeeld zijn nog veel vragen. Het laatst werd de jonge vrouw gezien in een hamburgerrestaurant met vriendinnen. Daarna zou ze alleen naar huis zijn gegaan. Forensisch experts en agenten doen onderzoek naar het misdrijf.

Bron: HLN
Foto: CarbonNYC (Flickr)

Lees ook:Jongeren steken zwerver in brand
Lees ook:Britse jongeren ontvoeren, misbruiken en mishandelen vrouw
Lees ook:Jaloerse vrouw schakelt huurmoordenaar in
Lees ook:Drama in Zutphen eist leven achttienjarige
Lees ook:‘Ik neem jouw vrouw, jij die van mij?’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>