Tienermeisje in Australië heeft bom om haar nek

In Australië zit een 18-jarig meisje wel in een heel benarde situatie. Het lijkt haast een scène uit de Saw-films die in Sydney in werkelijkheid is gebracht. De tiener zit met een bom in haar nek in huis, vermoedelijk gaat het om een afpersing.

Bomexperts zijn inmiddels in het huis van het meisje bezig de bom om haar nek te analyseren en proberen deze onschadelijk te maken. De experts gaan ervan uit dat het een echte bom is. Het zou gaan om een zeer ‘zeldzame kraagbom’ en dat maakt de situatie behoorlijk ernstig.

Er zijn nog een hoop vragen wat betreft de situatie. Volgens de politie is het mogelijk een afpersing. Het meisje zou een dochter zijn van een van de rijkste mannen van Sydney. Hoe de bom om haar nek is gekomen is eveneens een mysterie. Het verhaal gaat dat een man met bivakmuts op het huis binnendrong waar het meisje op dat moment alleen aanwezig was. Hij bevestigde de kraag en ging er daarna weer vandoor.

Het meisje zou zelf de politie gebeld hebben met de mededeling dat er iets om haar nek zit. Op de kraag vonden zij een briefje waarin losgeld geëist wordt. Het meisje is ondanks de hachelijke situatie vrij rustig. Al gedurende enkele uren zit het meisje vast op één plek, zonder zich te mogen verroeren.

Bron: NU.nl

Lees ook:Gehandicapt meisje zit uren in loeihete bus
Lees ook:Elfjarige zwanger van hoogbejaarde buurman
Lees ook:Meisje (17) slaat ruit eetcafé in
Lees ook:Meisje (14) geeft haai ervan langs
Lees ook:Lichaam Millie terecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>