Verkiezingen in hip jasje met de Avondploeg op Slam!FM

Politici: zeurende mannetjes in dure pakken en eindeloze discussies over geld. Politiek gelul is er al genoeg, maar wat houdt het nou eigenlijk allemaal in? ‘De Verkiezingsavondploeg’ zoekt het uit en steekt stoffige politieke onderwerpen in een hip jasje. Vavond gaat de dwarsdoorsnede van jong Nederland de discussie met elkaar aan in het radioprogramma. Het panel bestaat uit upcoming rapper Fotosynthese – die speciaal voor deze avond een dikke track schrijft – webcamgirl Kinky Denise, twee studenten politicologie, een werkzoekende, een jonge ondernemer en uiteraard de SLAM! luisteraars en kijkers.

Vanaf 19.00 uur doen Ivo en Daniel live verslag van de Tweede Kamerverkiezingen vanuit de studio. Maar ook in het land is SLAM! goed vertegenwoordigd met alle politieke kopstukken van de verschillende jongerenorganisaties als reporter ter plaatse. Tijdens het programma, dat alles behalve saai en stoffig is, kunnen luisteraars en kijkers op ieder moment meediscussiëren. Via Twitter – #avondploeg – Facebook en Hyves kunnen ze vragen insturen en meepraten met het panel.

Tijdens het onderdeel ‘Begrotingspraat & Verkiezingsverhalen’ behandelen de twee studenten politicologie aan de UvA deze vragen in speedtempo. Het is een avond met heftige politieke discussies en natuurlijk zoals altijd de vetste tracks van De Avondploeg. Tussen 21.00 en 01.00 uur zendt ook SLAM!TV ‘De Verkiezingsavondploeg’ uit.

Daniel Lippens, DJ De Avondploeg: “We gaan niet eindeloos lopen zwammen over politieke issues, gewoon net als anders: lekker lullen over alles wat jongeren interesseert. Politiek hoeft niet saai te zijn. Er zijn veel spannende onderwerpen en het gaat erom hoe je het brengt. Wij doen dat natuurlijk gewoon op De Avondploegmanier. Alles kan en alles mag!”

www.avondploeg.nl

Lees ook:Examens gestart – eindexamenupdate bij Avondploeg SLAM!FM
Lees ook:SLAM!FM DJ Ivo van Breukelen stopt 1 januari met roken
Lees ook:De Lindenborg Leek genomineerd SLAM!SCHOOLAWARDS
Lees ook:Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal genomineerd
Lees ook:Aftrap eindexamens met Marja van Bijsterveldt op SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>