Een slet, snol, sloerie of del

Korte rokjes, hoge hakken, tieten die er half uithangen en een make-up masker waar amper nog een gezicht doorheen te zien valt. Gooi dat samen in een discotheek, muziekje erbij en de meest wilde en opwindende dansmoves komen tevoorschijn. En wat heb je dan?

Juist. “Een sletje is iemand die gemakkelijk te regelen is” aldus de jongens in discotheek Hollywood, Rotterdam. Deze tent zit er vol mee. Meiden die zich flink uitleven om maar in the picture van mannen te staan, die preutsheid maar een vies woord vinden en zich niet al te druk maken om het imago dat ze ontwikkelen of de indruk die ze op anderen achterlaten.

Een slet, snol, sloerie of del, wat is het precies? En als meiden zich als een sletje gedragen, mag je ze dan ook zo behandelen? Blikvoer ging op zoek naar het antwoord op deze vragen!

Lees ook:Gigi Ravelli: onverzorgd haar = geen seks!
Lees ook:Vragen over seks komen vooral van meiden
Lees ook:Wat vind je van opacriminaliteit?
Lees ook:Voel de politicus aan de tand
Lees ook:Ruzie in discotheek eist dodelijk slachtoffer

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Een slet, snol, sloerie of del

 1. Corset-lover

  Jongeren zien natuurlijk zoveel music-clip op tv en zeker ook via internet, hun idolen zangeressen en danseressen in wat luchtige kleding zeg maar. Rokjes zo kort dat maar net de kont bedekt, kousen eronder, high-haks, superstrak shirtje erboven, tieten half zichtbaar.
  Nog bloter, in lingerie, bh, slipje, jarretels, kousen, high-haks.
  Uitdagend, corsetje, jarretels, kousen, high-haks.
  De jongeren, meiden vinden het sexy om zich ook zo te kleden als hun idolen, zingen net als hun idolen “do you like my, do you want my”.
  Ze willen er graag bij horen en er uitzien als ‘n slet, snol, sloerie of lellebel, als een hoertje.
  Preutz zijn ze beslist niet, voor ‘n paar drankjes laten zij zich gemakkelijk neuken.

    /   Reply  / 
 2. Ben

  “En als meiden zich als een sletje gedragen, mag je ze dan ook zo behandelen?”

  Absoluut, als die meiden niet als een sletje behandeld willen worden dan moeten ze zich maar niet kleden als en zich gedragen als sletjes.
  Ik heb veel meer respect voor prostituees achter de ramen dan voor die vieze disco sletjes. Die (veelal buitenlandse) prostituees doen het tenminste zodat ze geld kunnen verdienen om o.a. hun familie, kinderen etc te kunnen onderhouden.

    /   Reply  / 
 3. Corset-lover

  Die disco sletjes kleden zich, gedragen zich als sletjes, vragen aandacht om hun sletterige kleding en hun sletterig gedrag.
  De meiden die zich als sletje kleden en zich als sletje vrágen om aandacht en vrágen er om als sletje behandeld te worden, ze krijgen ook de volle aandacht en moeten beslist als een slet behandeld worden.

    /   Reply  / 
 4. Bastard

  Ach jullie zijn niet wijs, iemand die zich kleed als een sletje is natuurlijk uit op aandacht. Iedereen die een slet die aandacht gunt stimuleert zo’n meid om dit door te zetten. Dan vraag ik me dus af wie er nou slechter bezig is, wat zegt het over een man als hij zijn aandacht gunt aan zo’n meid? dan verlaag je jezelf toch ook tot een diepte punt.

    /   Reply  / 
 5. Drew Moudry

  wat zegt het over een man als hij zijn aandacht gunt aan zo’n meid? dan verlaag je jezelf toch ook tot een diepte punt.

    /   Reply  / 
 6. sex man

  gewoon de pik erin steken bij die hoeren ze vragen erom. en trouwens ze zijn meestal wel fijn op een feestje. ik kan er wel een paar regelen mannen. weetje je moet gewoon zo’n sletje aantikken en haar menemen naar een paal of zo. dan bind je ze vast en heb je een lekker toetje mannen. hu hu hu hu. lekker.

    /   Reply  / 
 7. sex man

  trouwens ik steek me pik er gelijk in.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>