Voor de liefhebbers van voetbal: AZ tegen Valencia!

Heb je nog geen plannen voor vanavond en ben je een voetballiefhebber, kijk dan vanavond naar de kwartfinale van de Europa League. AZ heeft zich als enige van de Nederlandse clubs weten te plaatsen voor ‘de laatste acht’ en speelt tegen Valencia (die in de vorige ronde PSV naar huis speelden).

AZ – Valencia is live te zien bij RTL 7. Leo Driessen doet het commentaar bij de wedstrijd en in de studio zitten Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Aansluitend op AZ – Valencia zendt RTL 7 de ruime samenvatting uit van de wedstrijd tussen Schalke 04 en Athletico de Bilbao. De Duitsers met Klaas-Jan Huntelaar in de gelederen wisten in de voorgaande speelronde FC Twente uit te schakelen. Hierna volgen de hoogtepunten van de overige twee kwartfinales, Sporting – Metalist Kharkiv en Atlético Madrid – Hannover 96.

RTL 7 vanaf 20.30 uur of kijk via www.rtl.nl/europaleague

Lees ook:Europa League: kwartfinale voor AZ, FC Twente of PSV?
Lees ook:Haalt AZ in Valencia halve finale Europa League?
Lees ook:Ajax, AZ, PSV en FC Twente vanavond in Europa League
Lees ook:FC Kuban Krasnodar – Feyenoord live bij RTL 7
Lees ook:België – Nederland: 4-2 makkelijke winst Rode Duivels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>