Gillen! Rollercoasters en andere thrills in Benidorm

Terra Mítica ParkOp Jongerenblog heb je de afgelopen tijd al een aantal artikelen kunnen lezen over onze trip naar Benidorm. Maar we hebben nog meer tips voor je. Want ook op het vaste land is van allerlei stoers te beleven.

Breng een bezoek aan attractiepark Terra Mítica. Echt hier ben je aan het juiste adres voor flink wat adrenalinekicks. Schreeuw de longen uit je lijf als je zeven loopings maakt en een snelheid haalt van maar liefst honderd kilometer per uur in de rollercoaster Titánide. Val in drie seconden maar liefst 54 meter naar beneden in de The Flight of the Phöenix. En wat te bedenken van de langste houten achtbaan van Europa. Natuurlijk wil jij in de Magnus Colossus.

segwaySegway rijden ziet er misschien niet super uitdagend uit. Nou, wacht maar tot jezelf op dit supersonische vervoersmiddel staat. Gas geven is een eitje, maar sturen en remmen blijkt echt een uitdaging. Ideaal als je wat van Serra Gelada Nature Park wil zien, maar geen zin hebt om te fietsen.

Fietsen over de boulevard klinkt misschien suf, maar het is de ideale manier om Benidorm te verkennen. Wij hebben ze gehuurd bij Marco Polo Expediciones; de eigenaar is een Belg, die al jaren in de Spaanse badplaats woont. Hij kan je dan ook eindeloos veel tips geven. Je bent hier ook aan het juiste adres voor de huur van een quad, scooter of zelfs een tandem. Downhillen, paintballen of een avontuurlijke jeepsafari behoren ook tot de mogelijkheden.

rooftopBenidorm heeft ontzettend veel restaurants. Een bezoek aan één daarvan hoort ook echt in dit overzicht thuis: het roof top terrace van het Madeira Hotel. Geniet van het spectaculaire uitzicht over de stad, terwijl je het lekkerste eten voorgeschoteld krijgt. Natuurlijk duurder dan de snackbar, maar wel erg betaalbaar. Als je zo’n dag vol thrills dan op een ludieke locatie wil afsluiten dan moet je echt hier zijn.

Jongerenblog ging op uitnodiging van Tix en VisitBenidorm naar deze badplaats.

Lees ook:Benidorm: leuker dan Salou en Lloret?
Lees ook:Stappen in Benidorm; zelfs jongeren uit Madrid doen dat
Lees ook:Benidorm voor dare devils en waterratten
Lees ook:Benidorm niet alleen voor bejaarden! Leuke festivals gespot!
Lees ook:Balkenende op Hyves?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>