Habbo in de strijd tegen aids

Afbeelding: STOP AIDS NOW!

Het is je ongetwijfeld opgevallen, de aids-problematiek krijgt weer flink wat aandacht. Niet voor niets, want binnenkort is het weer 1 december, Wereld Aids Dag. Op deze dag slaan alle landen ter wereld de handen in elkaar om te strijden tegen deze ziekte. Als jongere kan dat natuurlijk ook. 

Dance4Life is de jongerenorganisatie van STOP AIDS NOW! Internationaal zetten zij zich samen met jongeren in om aids terug te dringen. Dat is hard nodig want wereldwijd lijden zo’n 33 miljoen (!) mensen aan deze ziekte. Iedere dag sterven er mensen aan aids en raken anderen besmet. De helft van degenen die geïnfecteerd raken zijn zelfs onder de 25 jaar!

Dance4Life ihaalt hun inspiratie uit dans. Dans die energiek, positief en verbindend werkt, want wie kan er nou niet dansen? Scholen en scholieren bedenken acties om geld in te zamelen maar ook via internet is er veel te regelen. Zo draagt ook het jongerennetwerk Habbo een steentje bij. Op 1 december vindt daar van 16.00 uur tot 17.00 uur het eerste virtuele Dance4Life event plaats!

Jongeren worden massaal opgeroepen om dan op Habbo te verschijnen en zo hard mogelijk te dansen. Hoe meer bewegende pixels hoe beter, dus laat je virtuele zelf zich helemaal uitleven! The Partysquad opent als ambassadeur het event. Dresscode: wit. En voor degene die iets extra’s wil is er ook een speciale Dance4Life badge.

Lees ook:Dance4life scholenproject van start met The Partysquad
Lees ook:Duizenden jongeren dansen tijdens dance4life event 2011
Lees ook:Scholieren halen € 135.886 op voor dance4life
Lees ook:Erik Arbores nieuwe ambassadeur dance4lifde
Lees ook:Toprak Yalçiner en Erik Arbores naar Oeganda voor dance4life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>