Een pilletje hoort erbij

Ecstasy_PillsEen pilletje hier, een blowtje daar. Bezoek je een groot festival dan kan je er zeker van zijn dat er drugs in de tent is. Er komt vanzelf een moment wanneer jongeren met drugs in aanraking komen, wat ze er dan mee doen is volledig aan hen. Velen kunnen de verleiding van het onbekende niet weerstaan, normaal toch?

Nee zeggen wanneer de hele groep bezig is knetterstoned aan het worden is niet gemakkelijk. Er zullen dan ook weinig jongeren zijn die helemaal niets van drugs hebben uitgeprobeerd. Het is er nu eenmaal, dan kan je het net zo goed een keertje testen, toch?

Candice staat voor de klas, ze geeft les aan kleine kleutertjes en leert hen wat ze wel en niet moeten doen in het leven. Maar op feestjes heeft Candice één goede levensles: met een pilletje erbij voel je je de koningin ter aard. Dus slikken maar die hap. Blikvoer nam een kijkje in haar leven!

Zij vindt: Drugs hoort bij je jeugd en experimenteren is dus normaal. Ben jij het hiermee eens?

Lees ook:Zero tolerance voor drugs in verkeer
Lees ook:Drugsgebruik onder jongeren neemt toe
Lees ook:Pinkpopgangers gewaarschuwd voor gevaarlijke xtc
Lees ook:Presenteer jij straks het Jeugdjournaal?!
Lees ook:Snuivende slakken en spuitende insecten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>