De leukste Doe-Het-Zelf Pranks

Laat je niet voor gek zetten! 1 april is bijna hier en wie niet aanvalt die zal moeten verdedigen. Als je die sneaky vriend of vriendin dit jaar terug wilt pakken zorg dan dat jij de overhand hebt. Het is tijd om het duiveltje in jezelf te trainen. Jongeren.blog.nl zet een aantal doe-het-zelf pranks voor jou op een rijtje om je alvast op te warmen.

1. Classy Pranks: Laten we eerlijk zijn, de verveling slaat het meest toe in de schoolbanken of op je werk. Een goede prank op z’n tijd houdt de energielevels hoog. Begin klein met superlijm, een euro en de grond en kijk wie de gierigste van je klasgenoten is. Bouw het uit naar pranks waarin je de conciërge of de vrouw van het verzuim erbij haalt om je vriend of vriendin goed te grazen te nemen.

2. Huis, tuin en keuken pranks: Vaak is het juist je vader, broertje of zusje die je het liefst terug zou pakken. Gelukkig is er juist in huis heel veel zelf in elkaar te knutselen. Wat dacht je van folie heel strak voor een deurpost spannen en dan Brand!!! roepen? Of open voorzichtig een fles cola, hang een Mentos aan een draadje boven de cola (PAS OP!), dop dicht, knip t draadje netjes af en zet hem terug in de koelkast. Proost!

3. Prank Call – Prank calling is de ‘classic’. Het vergt creativiteit en een beetje durf, maar het effect is er daardoor des te leuker op. Een boze dommige pizzakoerier met 5 pizza’s in zn brommer werkt altijd. Denk ook eens aan de vader van dat meisje die jouw vriend zo leuk vindt. Zo’n vader zou hem best eens op kunnen bellen dat hij niet gediend is van al dat gestar naar zijn dochter. Knipooog. Via de telefoonservice vettestem.nl kan je je stem vervormen, anoniem bellen en het gesprek op laten nemen.

4. Tech-Pranks: We zijn afhankelijk van onze apparaten en dat betekent dat je mensen er ook geweldig mee op stang kan jagen. Begin met alle volumeknoppen op 100 te zetten en een stickertje onder de optische muis te plaatsen. De meer geoefende pranker maakt een screenshot van het bureaublad van z’n slachtoffer, plaatst het als achtergrond en haalt de icoontjes weg. Succes gegarandeerd. Probeer ook eens het weekend van tevoren tuinkers in een toetsenbord te strooien. Na het weekend heeft je slachtoffer een toetsenbord met ‘gras’!

5. Slaap pranks: Deze kosten veel moeite en ze kunnen heel verkeerd uitpakken maar als het werkt heb je een leven lang plezierk. Het gaat allemaal om voorbereiding. Bedenk van tevoren een kort maar absurd pad dat je slapende slachtoffer moet gaan bewandelen en dan is het een kwestie van veel geluid maken, snel en overtuigend zijn. Bijv: knal een aantal keer met een pollepel vlak boven zn slapende hoofd op een pan, schreeuw het huis bijelkaar dat hij te laat is en snel op moet staan. Geef hem een bezem in zijn hand, doe hem een hoge hoed op en schreeuw het slaperige en totaal overdonderde slachtoffer zijn eigen kledingkast in. Hij zal pas na enkele seconden doorhebben wat er aan de hand is. Vergeet het niet te filmen want dit is er een voor youtube!

Veel succes met het trainen van het duiveltje in jou en veel plezier op 1 april! We horen graag of het je is gelukt en of jij ook nog goede pranking tips hebt voor anderen.

www.vettestem.nl

Lees ook:Jongen zwaar mishandeld na stappen
Lees ook:Niks te doen met Pasen???
Lees ook:Agent laat dochter (13) trouwen
Lees ook:Dokument Junior Leven tussen twee huizen
Lees ook:Dronken 16-jarige fietst over snelweg

1 Reacties // Reageer

One thought on “De leukste Doe-Het-Zelf Pranks

  1. robin

    Ha ha ha! Chill dit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>