Dronken mailtje verbied jongeman voorgoed toegang tot USA

MuisIn een dronken bui een mailtje sturen. Dat kán heel goed uitpakken maar in de meeste gevallen staat het desbetreffende stukje tekst vol met onzin en rariteiten die ter plekke in je hoofd opkwamen en toen nog heel logisch leken. Stuur je hem naar een vriend, dan is er weinig aan de hand. Stuur je zo’n dronken mailtje naar het Witte Huis in Amerika, dan heb je een groot probleem.

De 17-jarige Britse Luke Angel deed het laatste. Zijn mailtje was alles behalve grappig. De beledigende online brief was bedoeld voor president Obama. Zijn mailtje stond vol met bedreigingen en beledigingen waaronder het zinnetje waarin hij de Amerikaanse president uitmaakt voor ‘prick’, wat ‘lul’ betekent.

De FBI onderschepte het mailtje en nam contact op met de Britse politie. Niet veel later stonden die aan de deur van de jongeman, namen een foto en ontnamen hem hiermee het recht Amerika ooit nog eens te bezoeken. De jongeman is niet meer welkom in Amerika, voorgoed.

De jongen zelf kan het niet zoveel schelen, zijn ouders zijn er echter minder blij mee. De jongen had het mailtje in een dronken bui gestuurd nadat hij op tv een programma over de aanslagen op het WTC op 9/11 had gezien.

Bron: AD

Lees ook:9-jarige dronken achter het stuur
Lees ook:Jongeren stoppen bus met dronken buschauffeur
Lees ook:Nieuwe rage: Sexting
Lees ook:19-jarige doet wilde vluchtpoging
Lees ook:Jonge hasjdealer valt door de mand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>