G-Shock horloge communiceert met je iPhone

Casio heeft de GB-6900AA aangekondigd een schokbestendig horloge dat kan communiceren met de iPhone 4S en de iPhone 5 via de G-SHOCK+ App, die gedownload kan worden in de App Store. Deze nieuwe G-Shock is een horloge dat past bij de volgende generatie, uitgerust met Bluetooth v4.0.

De nieuwe GB-6900AA geeft een signaal af bij inkomende oproepen en e-mails. Ook de alarmfunctie van de iPhone kan er mee geactiveerd worden. Daarnaast kan het horloge automatisch zijn tijd aanpassen volgens verschillende tijdzones door zich te synchroniseren met de gegevens van de iPhone. Handmatig de tijd en datum instellen is dus niet meer nodig! Bovendien ben je met een blik op je pols op de hoogte van nieuwe e-mails en inkomende gesprekken, een tijdbesparend voordeel voor drukke dragers.

De GB-6900AA is afgewerkt met verschillende functies en styling om zijn technologische vooruitgang te vertegenwoordigen, hierin is ook een high-brightness LED blacklight inbegrepen, 2 jaar lange levensduur van de batterij en een speciaal G logo dat de compatibiliteit aangeeft met de Bluetooth v4.0 technology.

Het nieuwe horloge zal beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Rusland en andere Europese landen volgen in februari 2013. De prijs bedraagt 179,- euro.

Highlights
■ Melding van inkomende oproepen en e-mails via het horloge
■ Telefoon finder-functie om het iPhone alarm in te schakelen met het horloge
■ Waarschuwing door middel van vibratie wanneer het horloge zijn verbinding verliest met de iPhone
■ Tijd wordt automatisch gesynchroniseerd met de tijd die ontvangen wordt via de iPhone
■ Ingebouwde tilt sensor om beweging te detecteren in het horloge, wanneer deze in energiebesparende modus is wordt er automatisch opnieuw verbinding gemaakt met de iPhone

Lees ook:Blink uit met G-Shock
Lees ook:Logitech introduceert toetsenbord op zonne-energie iPad
Lees ook:Zo gaat je nieuwe iPhone 6s langer mee
Lees ook:Bescherm je iPad met Logitech Ultrathin Keyboard Cover
Lees ook:Verkoop iPhone 5s en iPhone 5c op 25 oktober in NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>