Win de dvd Just Go With it!

Alle films in de kast al gezien en is er niets meer op tv? Dan is er binnenkort iets leuks voor je! 3 augustus verschijnt de film Just Go With It op dvd en bluray! Eentje winnen? Lees dan snel verder!

Just Go With It, een lekker romantische komedie voor dagen als de zon zich niet laat zien en je niets weet te doen om je vakantietijd mee te vullen. In de hoofdrollen: Jennifer Aniston en Adam Sandler.

Het verhaal
Adam Sandler speelt een ladies man, die zijn veroveringen vertelt dat hij getrouwd is, om zo een vaste verbintenis uit de weg te gaan. Maar om de vrouw van zijn leven te veroveren, moet hij nu op zoek naar een ‘nepfamilie’.

Plastisch chirurg Danny (Adam Sandler) heeft een makkelijke manier gevonden om vrouwen te versieren. Hij vertelt hen dat hij ongelukkig getrouwd is. Hij wordt echter verliefd op een veel jongere schooljuf (Brooklyn Decker) en wanneer zij in zijn broekzak een trouwring vindt, moet hij haar dezelfde leugen vertellen die hij eerder gebruikte.  Hij schakelt zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston) en zelfs haar kinderen in, om zijn nieuwe geliefde van zijn leugen te overtuigen. Nadien trekken ze met zijn allen naar Hawaii en dit weekend zal het leven van iedereen veranderen.

Maak nu kans op een van de drie dvd’s die ik voor jongeren.blog.nl weg mag geven!

Hoe?
Voeg me toe op Twitter, retweet deze tweet

en wie weet heb jij straks een leuke romantische komedie thuis liggen!

Actie loopt tot 8 augustus, dus wees er snel bij!

Lees ook:Wanderlust met Jennifer Aniston en Justin Theroux (Win!)
Lees ook:Bro’s before ho’s: Tim Haars, Sylvia Hoeks en Theo Maassen
Lees ook:Matthew McConaughey toont zich van zijn donkere kant
Lees ook:Makers van New Kids werken aan speelfilm Bro’s Before Ho’s
Lees ook:Stem op je favoriete Valentijnsfilm; Net5 zendt ‘m uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>