Horloge als opvallende eye-catcher

Onverwoestbaar staal, een niet te evenaren uurwerkprecisie en de creatieve geest van designer Julian Mottaz zijn de drie cruciale elementen van het nieuwe horloge label Steelcraft.

Bij de serie Splash spat het jeugdig elan, de energie er vanaf. Tien verschillende modellen met elk een unieke spetterende wijzerplaat en bij vier modellen keuze uit een felgekleurde polsband voor hem en voor haar. Ieder model kenmerkt zich door dezelfde Steelcraft eigenschappen: Swiss made, vakmanschap, roestvrij staal, een 100% rubberen polsband en een resolute, natuurlijk elegante uitstraling. Splash van Steelcraft is dè opvallende eye-catcher van dit seizoen.

De Splash serie van Steelcraft is geïnspireerd door de vintage sneakers die opvallen door hun design en waarvan de felle kleuren altijd de aandacht weten te trekken. Een festival van flash kleuren op een unieke wijze gepresenteerd. Offbeat met een gedurfde combinatie van avant-gardistische vrolijkheid en Swiss made kwaliteit. Er zijn tien verschillende modellen met horlogebanden in zwart of wit en de felle kleuren pink rood, paars en appelgroen. De adviesverkoopprijs is 298 euro. Meer details: 48mm, roestvrij staal, Swiss quartz, 100% waterafstotend, antireflecterend kristalglas, een 100% natuurlijk rubberen polsband, Gent 3HD, kleurrijke wijzerplaat.

De designer van Steelcraft is Julian Mottaz, tevens kunstenaar en werktuigkundige met een professionele carrière in de horloge branche. Altijd op zoek naar originaliteit binnen het kader van de praktische beleving.

Lees ook:Horloge Lexon met uniek design en in tien kleuren!
Lees ook:Met deze horloge steel je de show tijdens de feestdagen
Lees ook:Blink uit met G-Shock
Lees ook:G-Shock horloge communiceert met je iPhone
Lees ook:Blackberry onwijs populair onder jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>