Jarige tiener nodigt per ongeluk 200.000 mensen uit voor sweet 16 party

In het programma ‘My Super Sweet 16′ van MTV zie je regelmatig extreem uitbundige verjaardagen voorbij komen. Maar niet alleen op tv vinden dit soort partijtjes plaats. Een Australisch meisje wilde haar 16e verjaardag goed vieren met haar vrienden maar nodigde per ongeluk meer dan 200.000 mensen uit!

De uitnodiging voor haar verjaardag ging niet via de post of rechtstreeks naar haar vrienden, nee, het meisje zette een oproep op Facebook waarin ze haar vrienden uitnodigde voor haar 16e verjaardag. Het zou een ‘open house party’ worden waarbij de genodigden ook eigen vrienden mochten meenemen.

Goed plan. Maar één dingetje ging fout. Doordat het meisje niet op de instellingen van haar pagina lette verscheen de oproep niet alleen op de facebookprofielen van haar vrienden maar was deze ook voor buitenstaanders te bewonderen. Al met al gaven zo’n 200.000 mensen aan wel iets te zien in haar verjaardagsfeestje en meldden zich via Facebook aan naar haar huis te komen.

Toen de vader van het meisje achter het aantal toezeggingen kwam besloot hij de hele party af te lassen. Om te voorkomen dat er alsnog problemen ontstaan rondom de woning van de jarige komt de politie op de afgesproken datum patrouilleren.

Oeps. Foutje. Nou ja, ze hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat ze met taart blijft zitten.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Huis gesloopt tijdens party, met dank aan BBC
Lees ook:Gehandicapt meisje zit uren in loeihete bus
Lees ook:Tienermeisje in Australië heeft bom om haar nek
Lees ook:Social media helpt
Lees ook:CoolCat geeft vakantie aan Costa Brava weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>