Trouwen met de Eiffeltoren en leven als een luipaard

levenalseenluipaardIn de TLC documentaires van maart staan de levens van twee bijzondere groepen mensen centraal. Allereerst het bijzondere verhaal van de zogeheten ‘therians’, mensen die denken dat ze van binnen eigenlijk een dier zijn. Zoals Steve Gargiulo die er van buiten uit ziet als een doodgewone jongen, maar van binnen zich meer verbonden voelt met het Afrikaanse luipaard.

Doordeweeks is hij IT’er en verbergt hij zijn dierlijke gevoelens, maar in zijn vrije tijd rent hij door de natuur, jaagt hij op kleinere diersoorten en klimt hij in bomen. De ‘TLC Doc: I Think I’m An Animal’ laat de levens zien van deze dierenmensen en hun omgeving en de problemen waar ze tegenaan lopen zoals het onbegrip van de buitenwereld.

De andere groep zijn mensen met Objective Sexuality, een extreme liefde voor voorwerpen. In ‘TLC Doc: People Who Love Objects’ zien we hoe Linda helemaal verliefd is op een reuzenrad en ervan overtuigd is dat deze kermisattractie ook gevoelens voor haar heeft. Ook volgen we Erika die een huwelijk sluit met de Eiffeltoren, maar die relatie na negatieve publiciteit moet beëindigen om daarna verliefd te worden op de Berlijnse Muur.

‘TLC Doc: I Think I’m An Animal’ is op maandag 3 maart om 22:00 uur te zien op TLC en ‘TLC Doc: People Who Love Objects’ is op maandag 31 maart om 22:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Blue Monday is flauwekul aldus hoogleraar psychiatrie
Lees ook:Help! Ik ben verliefd – datingexpert Rhijja Jansen helpt je
Lees ook:Soap Malaika moet jongeren interesseren in zorgsector
Lees ook:Nieuwe afleveringen Andre van Duin’s Animal Crackers
Lees ook:Nieuw geluid The Opposites bij MTV Music Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>