Win 538 Dance Smash CD 2013-02 @Jongerenblog

Geniet jij vandaag ook van het zonnetje? Helaas is het straks alweer voorbij. Gelukkig is er dan de nieuwe 538 Dance Smash CD. Deze bevat de nodige lekkere beats om alvast in een zomerse stemming gekomen. Goed nieuws wij mogen ‘m weggeven!

Dit schijfje staat bomvol met de heetste dancetracks van dit moment, waaronder: ‘Chemistry’ van Eva Simons, ‘Slow Down’ van Showtek, ‘This Is What It Feels Like’ van Armin van Buuren ft. Trevor Guthrie en ‘I Need Your Love’ van Calvin Harris ft. Ellie Goulding. De hele tracklist bekijken, klik dan op de titel: ‘538 Dance Smash 2013 Vol. 2‘.

Elke week kiest de muziekredactie van 538 de nieuwe ‘Dance Smash’, deze hits worden vijf keer per jaar uitgebracht op de 538 Dance Smash CD. ‘538 Dance Smash 2013 Vol. 2’ is vanaf nu te koop bij de platenspeciaalzaak, warenhuis en te bestellen via internet, maar is ook als download verkrijgbaar via alle grote downloadportals van Nederland.

Wil jij deze cd winnen, laat ons dan weten waarom jij wel wat zomerse beats kunt gebruiken.


Lees ook:Best of 538 Dance Smash vol. 2 verkrijgbaar
Lees ook:Tahnee Frijters op cover nieuwe Dance Smash CD
Lees ook:De lekkerste dancenummers van het afgelopen jaar
Lees ook:538 Dance Smash CD Vol. 3 verkrijgbaar
Lees ook:538 Dance Smash vol. 4 met Usher, Nicki Minaj en Afrojack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>