Kwijlen door mooie smartphones

jongerenDe grote vissen van de mobiele telefonie zijn maar wat actief: afgelopen week werd het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone gelanceerd en Samsung kondigde woensdag aan dat er een nieuwe Galaxy-reeks komt, namelijk de Galaxy F. Ieder jaar verschijnen er vele nieuwe smartphones. Je hebt je eigen toestel maar net en voor je het weet, heb je een ‘oud’ model.

Aan deze smartphones zitten echter ook heel wat kosten verbonden, vooral als je een jaarabonnement afsluit zodat je niet met een gedateerd toestel opgescheept zit. Een abonnement is voor veel jongeren die zelf hun geld verdienen door bijbaantjes een vrij grote maandelijke uitgave. Misschien herken je het wel: eigenlijk is de maand stiekem iets te lang voor het loon dat je ontvangt. Die laatste week moet je meer op je geld letten dan je zou willen. Nederland is duur! Als de rekening van je abonnement dan in je betaaloverzicht verschijnt, kan dit best wel pijn doen.

Toch kan je met een beperkt budget alsnog een goede smartphone kopen zonder vast te zitten aan hoge maandelijkse kosten. Smartphones zijn namelijk ook te koop in combinatie met prepaid. Je bepaalt dan zelf wat en wanneer je wilt betalen aan beltegoed. “Maar ik wil kunnen internetten”, denk je nu misschien wel. Geen nood! Ook op prepaid-telefoons kan je gewoon internetten. Providers hebben tegenwoordig allemaal internetbundels die je aan kan schaffen. Heb je bijna geen internet nodig omdat je vaak via WiFi werkt? Dan kan je ook databundels aanschaffen die slechts een dag of een week geldig zijn.

Het aanbod van smartphones is groot, ook als je geen abonnement af wil sluiten. Samsung, iPhone, Nokia – je kan van allerlei merken prepaid toestellen aanschaffen. Wil je graag wat geld besparen en daardoor van je abonnement af, maar wil je toch een mooie smartphone houden? Prepaid vergelijken; dat is je antwoord. Op die manier kan je bekijken bij welke provider je het beste een prepaid simkaart aan kan schaffen.

Indien je al een smartphone hebt die je wilt houden, maar je abonnement afloopt en je over wilt stappen naar prepaid, dan is dit ook geen enkel probleem. Prepaid kan ook met je huidige telefoon, als je er maar voor zorgt dat het toestel simlockvrij is.

Lees ook:Een op vier heeft sim only abonnement
Lees ook:Hoge telefoonrekeningen? Kies voor prepaid!
Lees ook:Jongeren willen overal, onbeperkt online met smartphone
Lees ook:Ruim helft Nederlanders vindt 4G te duur
Lees ook:Samsung geeft geld voor oude mobiel en tablet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>