Sint, een spannend avondje is gekomen

sint de film

Foto: Facebook

Een Sinterklaasavond zoals je hem nog nooit hebt meegemaakt. Dit jaar geen schattige sintfilms of vermiste pakjes(boten) maar een bloeddorstige Sint die zint op wraak.

Sint is anders dan alle andere sinterklaasfilms. Deze film is allerminst geschikt voor kinderen en brengt het sinterklaasverhaal op een heel andere manier in beeld.

In deze film is St. Niklas (Huub Stapel) een in ongenade gevallen bisschop. Hij trekt in de middeleeuwen samen met zijn roversbende plunderend en brandschattend over het platteland. Als dorpelingen het recht in eigen hand nemen en de bloeddorstige Sint en zijn trawanten vermoorden, zweert Niklas wraak.

Iedere keer bij volle maan op 5 december herrijzen Niklas en zijn bende uit de dood om zich te wreken.

Deze sinterklaasavond is het volle maan. Frank (Egbert-Jan Weeber) en zijn vrienden worden op gruwelijke wijze geconfronteerd met Niklas en zijn bende. Frank weet ternauwernood aan de moordpartij te ontkomen. De politie gelooft zijn verhaal echter niet en ziet hem als verdachte. Frank bindt hierop de strijd aan met Niklas, geholpen door zijn vriendin Lisa (Caro Lenssen) en Goert (Bert Luppes), een rechercheur van politie.

Er volgt een bloedstollende nachtelijke strijd dwars door Amsterdam waarbij maar één ding zeker is: 5 december zal nooit meer hetzelfde zijn…

Stukje zien? Check het hier!

Lees ook:Weer een jeugdbende opgerold
Lees ook:Makers van New Kids werken aan speelfilm Bro’s Before Ho’s
Lees ook:Buzz Lightyear eerste man op de maan
Lees ook:Win bioscoopkaartjes voor Dead Man Down met Colin Farrell
Lees ook:Geen risicoklus te gek voor Frank Martin in The Transporter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>